Falszigetelés Dryzone vizes bázisú utólagos szigetelőanyaggal

A Dryzone rendszer gyors, tiszta és hatékony
A Dryzone egy forradalmian új anyag a falban felszálló nedvesség szabályozására. A paszta beinjektálását követően, a Dryzone a nyirkos falban lévő nedvességet felszívva a legproblémásabb részeken szétterjed, és mielőtt megkeményedne, egy víztaszító gyantabevonatot képez.

Környezet
A Dryzone-t a környezeti kérdések szem előtt tartásával tervezték. Koncentrátum, tehát kevesebb terméket kell a felhasználás helyére szállítani, és a minimális csomagolás kevesebb hulladékot is jelent.
A készítmény szilikon alapú, melyet kvarcból nyernek, és kezdve az orvosi műszerektől a kozmetikai termékekig és tömítőanyagokig, széles körben használják.
A Dryzone vizes bázisú, és nem tartalmaz szénhidrogén oldószereket.

Kiváló teljesítmény
A Dryzone a Safeguard Chemicals mélyreható kutatási és fejlesztési programjának eredménye. Ez a potenciális készítmények százainak tesztelését és ellenőrzését foglalta magába.
Tesztjeink jól demonstrálják, hogy a Dryzone, amelyet a vegyi injektáló rendszerek helyettesítésére terveztek, magasabb fokú védelmet nyújt a falon felhúzódó nedvességgel szemben.

Függetlenül tesztelt
A British Board of Agrément (BBA) által végzett alapos tesztek eredményeként a termék elnyerte a nagy presztízzsel bíró BBA jóváhagyást. A BBA egy, a hatósággal partneri kapcsolatban álló tesztelő bizottság, amely több mint 30 éve szolgál független információkkal az építőipari termékek terén. Ennek megfelelően hazánkban az ÉMI is kiadta az Építőipari Műszaki Engedélyt 2003-ban.
Egy olyan BBA és az ÉMI által hitelesített termék használata, mint a Dryzone, már maga is egy biztosíték arra, hogy a termék megfelel annak a célnak, amelyre tervezték.

Top